Tias nya kompisar

Tias matte har varit i farten med kameran igen. Fick massor av bilder i går och vill som vanligt dela med mej. Söta Tia har fått nya kompisar. Det är årets ankungar som har växt till sig. Nu är dom lagom stora för lek och bus och Tia älskar sina kompisar. Ankorna verkar älska Tia också. Dom leker tillsamman, busar i massor. Lugnare stunder finns dom med. På några bilder ser det ut som dom kramas. Det är så härligt att se lilla Tia med ankungarna. 
 
Tack för alla fina bilder

Slut på semestern

Semesterveckorna går alltid alldeles för fort. Får erkänna att det känns som att jag inte har haft någon semmester alls. Å i morgon börjar jag jobba. Vovvarna har vant sig med mina semesterrutiner, men nu får vi avvänja oss. Vardagslunken är tillbaka. Som vanligt har vi bott i torpet mesta tiden. Varma dagar har vi gått ner till sjön och badat. Alltid lika uppskattat. Botten där vi badar är väldigt stenig och pga det hal. Så vi har flyttat en massa stenar. Vi la dom som en pir ut i vattnet. Vovvarna tycket det var alldeles ypperligt för då kunde dom stå på stenarna när vi andra badade lite till.

Bella är en duktig simmare. Toker är mops och sjunker som en sten. Nu älskar ju båda att bada så dom får ha sina selar på sig i vattnet. Då finns det någott att ta tag i och för Tokers del så är det nödvändigt för att han ska hålla sig flytande. Jag håller honom helt enkelt i selen så att han inte sjunker.

Som sagt semestern är slut, men sommar är det ännu. Lediga dagar blir dagar i torpet.



Ledig

Det blir inte mycket skrivet här nu. jag har semmester och är för det mesta i torpet. Vi njuter av ledigheten, vovvarna, katten och jag.

RSS 2.0