Tia har fått tillökning i familjen



I Tias familj har man även hästar och ankor. Ankorna har fått tillökning och det är spännande. Inte helt på det klara med vad man ska göra med så små varelser, men nyfiken är hon lilla Tia. Fina foton tagna av Tias matte.

Ungkarls semester

När Bella löper så får Toker åka på semester. Så även denna gång. Han tycker att det är mysigt att bo hos någon av mina döttrar under tiden. Givetvis är han hysteriskt glad när han få komma hem igen. Men det där med att få vara ungkarl igen är inte så dumt. Han blir ju herre på täppan och får all uppmärksamhet själv då. Allt gos bara till Tokvovven. Å det är han värd. Bella myser hon med. Hon och katten brukar jaga varandra genom skogen. Någon sort kurragömma lek verkar dom ha också. Det går med sån fart på stigarna så höstlöven flyger omkring. Det är inte svårt att veta var i skogen dom är inte. Löptiden går över och allt blir snart som vanligt igen. Det är nog så att jag saknar den av mina godingar som inte är hemma mer än dom saknar mej

Sussi (sigrid)

Här kommer en bild på söta Sussi. Hon trivs och har det bra hos sin familj. Hon älskar att bada. Först i och sist ur enl matte. Fler bilder kommer så småning om. Måste fråga vad kompisen på bilden heter.

Toker och Valparna

Hittade denna bild när jag satt och letade bilder åt Enzos matte. Tycker att den är så söt och vill visa den för er. Toker är inte pappa till valparna men han axlade pappa rollen mycket bra.

Har koll på läget

Här ligger Tia och har koll på sin omgivning. Bra utsikt har hon där hon ligger. Lika söt som alltid.

RSS 2.0