Skogspromenad

I dag tog vi en skogstur. Vädret var helt underbart och då får man passa på. Det fick bli den långa skogspromenad. Varmt och skönt, tyst och lugnt. Torr och fin stig att vandra på. Vad mer kan man begära

Vår i luften


April April

Iskylan börjar långsamt, om än motvilligt, att släppa taget nu. Varma soliga dagar, men ack så bittert kalla nätter. Lediga dagar utnytjas till att lapa sol på olika sätt. Oftast blir det promenader i området där jag bor. Igår tog vi en sista skräckfylld isvägstur ut till stugan. Idag passade vi på att ta en tur ut till Skutberget. Ett stor härligt frilufts område ca 1 mil utanför Karlstad. Massor av folk hade sökt sig dit. Några tappra själar satt ute på isen och metade. Vi höll oss på land. Isen har böjat packa sig upp mot land. Kunde inte låta bli att ta några bilder med mobilen. 
 
Toker och Bella har haft en härlig förmidag i solen och träffat massor med nya människor. Nya intryck och dofter överallt. Båda såg ut som om dom badat i lera när vi kom hem. En snabbdusch å lite mat senare, sover dom nu gott en stund.

RSS 2.0