En sommar hälsning från Enzo (skorpan)

Det har kommit en hälsning från Enzo och hans matte från ett sommrigt Göteborg. Tack för fin hälsning.
-
-
Hejsan!
Hoppas allt är fint hos dig. Nu var det ett bra tag sen jag hörde av mig till dig så jag tänkte att jag tar och berättar lite om Enzo. Han mår jätte bra och bara växer och växer. Nu när sommaren är här är det så underbart att ha en liten bästis (vovve) att ta långa och sköna promenader med. Att gå till stranden med och bada. Enzo är det bästa som har hänt mig.
Han har även fått leka med många andra hundar och är jätte duktig med de. skickar lite bilder på honom nu när han snart är 6 månader (tiden flyger verkligen).
Mvh Dania och Enzo
-
-
Har publicerat bilderna här under så alla kan se hur otroligt söt han är.

Trivs tillsammans


Enzo snart 6 mån.


Göteborgs kisen Enzo


Sommar

I två dagar har vädret varit alldeles underbart. Solen lyser på både människor och djur. Jag och vovvarna har varit i stugan och grejat. I dag premiärklipptes gräset och Toker och Bella låg i skuggan och hejade på. Jag vill hålla gräset kort för att minimera risken för att stöta på ormar på gräsmattan. Det är så att det finns gott om ormar på öa. Har hittils bara sett en huggorm och den såg jag i fjol. Snok ser jag ibland men dom får gärna komma. Dom äter upp råttor och möss. Såg att de kommit många fina nya bilder på söta lilla Tia. Alla var fina men den jag lånade till bloggen är så mycket sommar. Hoppas vi alla får en sån där alldeles underbar sommar. Det är bra att tänka på att ta med en vattenflaska till vovven också och gärna en skål. Hundar blir fort varma och behöver precis som vi svalkas av med gämna mellanrum.

Sommar 2012


Några "gamla" bilder

Satt och tittade på lite bilder från när valparna var små. Det känns som i går. Men snart är dom 6 mån och dom har växt sen dom föddes. Alla har dom kommit till nya hem och nya familjer. Alla har det bra. Har försökt få till ett bildspel men jag får göra ett nytt försök när jag har lite mera tid att sitta och klura. Är ju inget datasnille precis.

Sover gott


Det känns som igår.


Fina bilder på Tia (Smulan)

Här kommer en fotohälsning från Tia. Att hon trivs syns på bilderna.  Har massor med nya saker att upptäcka. Det är härlig att se henne. Tack för fina foton.

Lilla söta Tia


Ni kanske också vill leka?


Kollar in Ankorna


Spring i benen


Full fart framåt


Mysig stund


Söt som socker


Nostalgitripp

Tänker försöka mej på att göra ett eller flera bildspel. Ska sätta mej och klura på detta. Har aldrig gjort det förut, men någon gång ska alltid vara den första. En lite nostalgi tripp tillbaka över de månader som jag har haft ynnesten att ta hand om de valpar som Benji och Bella fick i december. Många foton har jag redan publicerat här men det finns fler så material har jag. Ni får ha lite tålamod med mej. Bildspelen kommer så småning om.

En hälsning från Tia/Smulan

Smulan har fått nytt namn. Hon heter nu mera Tia. Hon har det bra hos sin nya familj i Norge. Jag letade extra länge efter en lämplig familj till just Tia efter som hon var den av valparna i kullen som var lite blyg. Inte för människor men för nya saker och situationer. Hon har kommit till hundvana människor som vet hur dom ska hantera henne och som jag har bra kontakt med. Lite ledsen har hon varit men hon är samtidigt en nyfiken liten valp som vill utforska sin omgivning. Nyfikenheten vinner alltid. Det är mycket som är nytt i Tias liv och hennes nya familj låter henne utforska i lugn och ro. På det stora hela så har det hittills gått över förväntan. Tack för fin hälsning och jag ser fram emot att höra ifrån er.

Med nosen mot Norge

Då har den sista av Bellas valpar lämnat hemmet. Lilla Smulan har vänt nosen mot Norge. Hon kommer att få ett annat namn. Hon kommer att bo naturskönt på landsbyggden. Familjen har egen gård med hästar och ankor. Även här finns barn som kommer att bus och leka med lilla Smulan. Hon får det bra lilla smul. Vi kommer att hålla kontakten så att jag vet att allt går bra.

En hälsning från Sigrid

Har nyss prata med Sigrids nya familj. Hon har det bra. Hon trivs och är extra glad i barnen i familjen. Hon har redan hunnit med och charma de hon har mött i Årjäng. Ett riktigt litet charmtroll är hon, go och glad och väldigt söt. Vi kommer att ha fortsatt kontakt. Det kommer att dyka upp fler hälsningar från Sigrid.

En hälsning från Smilla.

Smillas nya familj har skickat en hälsning. Hon mår bra och dom verkar trivas bra tillsammans: -Hej Marie-Louise! Det går jätte bra med Smilla, hon har sovit hela natten” på min arm”. Tack för att vi fick köpa denna lilla underbara hund.Vi hör av oss. MVH Gun-britt o Janne.

Liten och otroligt söt = Smulan


Smulan

Nu är det bara lilla söta Smulan som finns kvar av alla valparna här hemma. Det känns både bra och lite tomt nu när två av valparna flyttade i dag. Måste erkänna att det var betydligt enklare att gå på promenad med bara 3 vovvar. Men som sagt Smulan letar fortfarande efter ett lämpligt hem. Men vi ska väll hitta ett bra hem till henne också. Vi får ha lite tålamod och se tiden ann. Är säker på att rätt person dyker upp. Det har ju ordnat sig så bra för alla de andra valparna. Alla har dom kommit till bra hem.

Med nosen mot Årjäng

Även Sigrid har hittat en ny familj. Hon har idag flyttat till Årjäng. Där kommer hon att få det bra. Barn att leka med och säkert en och annan hundkompis. Även vi kommer att ha kontakt med varandra så snart kommer det en hälsning från nya Årjängsbon Sigrid.

Mot nya öden och äventyr

Då var det Smillas tur att lämna oss. Hon vänder nosen mot Vara och sin nya familj. Hon får det bra där. Hon kommer till hundvana människor som älska att vara ute i skogen. En katt har dom också och Smilla gillar katter. Jag känner på mej att hon kommer att bli bortskämd men på ett bra sätt. Vi ska hålla kontakten och det kommer en hälsning från Smilla så småningom.

Trötta valpar

Hela dagen har valparna kunnat springa ut och in ur stugan bäst dom har velat. Och sprungit har dom. Busat en hel del också. Valparna tog sig en tupplur mitt på dagen. Sen var det bus och lek igen. Senare på eftermidagen så ville alla smaka på korven vi hade med och det fick dom givetvis. Nu har vi nyss kommit hem och alla har fått mat. Det snarkar och snusar lite varstans just nu. Trötta efter en heldag på öa. (På allmän begäran så har jag startat en blogg om stugan. Länk finns längre ner till vänster under rubriken länkar.)

Nu struntar vi i regnet!

Nej nu får det regna bäst det vill. I morgon åker vi till stugan och blir där hela dagen. Min bror följer med så vi ska nog se till att få en del gjort där. Valparna och storvovvarna få givetvis följa med. Dom trivs där ute på öa. Där kan dom springa ut och in när dom vill. Vi får hoppas på uppehåll i regnandet i alla fall.

Var är solen??

Nu har det regnat i flera dagar. Valparna klagar inte. Vattenpölar är tydligen jätte spännande. Lite vatten stoppar inte en busig och leksugen valp. Men i går när vi skulle ta en skogspromenad då vräkte det ner. Vi fick gå en kort runda och alla vovvarna var nöjda med det. Då hade dom faktiskt bråttom in. Jag personligen hoppas på stabilare väder. Lite solsken idag vore trevligt.

En hälsning från Saga

Det har kommit en hälsning från Saga med familj. Alltid lika roligt att höra ifrån de som har köpt valp av mej. Jag kan förstå att ni är stolta över Saga. Hon var den som lärde sig allting först och som räknade ut massor av saker på egen hand. En inteligent tjej med en possitiv livssyn. Att hon har kommit till en bra familj förstog jag redan innan ni hämtade henne. En go klem till er alla och en extra till Saga. Tack för fin hälsning.
Hei!
Her kommer det en liten hilsen fra Saga.
Saga har det fint, hun er blitt en god del større, veier mellom 4,5 og 5 kg nå. Hun elsker å lære nytt, kan flere kommandoer, lærer utrolig fort må jeg si. Er kjempeglad i å utforske uteområdet her hjemme. Når jeg er på jobb er hun hos moren og faren min på dagen, som synes det er stas å passe henne. Vi har vært hos dyrlegen for sjekk, hun synes gemyttet og hele hunden var flott.
Vi er stadig innom bloggen din og titter. :-)
Saga er en kjempefin hund som vi er utrolig stolte og glade for å ha.
Klem fra Saga

Härliga busfrön.

I dag har vi varit och busat runt i pappa Benjis trädgård. Vädret var lagom varmt så alla valparna har sprungit av sig en massa energi. Det blev några timmars bus och lek. Nu är dom trötta och smutsiga men badet får vänta. Alla har somnat gott. Trötta efter en spännande dag.

Massor av bus


Nyfiken Sigrid


Lilla söta smulan


Har du lite godis till övers


Båda vill ha bollen


Mamma uppidagen


Busbebisar


Vackra Bella


RSS 2.0