Semester är slut

Då är vi tillbaka i allvaret. Semestern är slut för denna gång och jag längtar redan till nästa. Jag, vovvarna och katten har haft sköna veckor. Dom har latat sig och jag har jobbat på med renoveringen av det gamla torpet. Många är de dagar som har regnat bort. Men på öa har faktiskt solen lyst på oss förvånandsvärt ofta denna blöta sommar. De varma dagarna har vi passat på att gå ner till vattnet och badat. Inte jag, men vovvarna har uppskattat ett dopp i det blå. På kvällarna har vi tänt i kakelugnen och myst i soffan. Så trots vädret har vi haft en härlig sommar. Ledsna ögon tittar på mej när jag skall gå till jobbet. Mina gosisar hoppades nog att jag skulle stanna hemma för alltid. Men tyvärr är det ju så att jag måste tjäna ihop så vi får salt till vällingen så att säga. I torpet är vi alla lediga dagar. För säsongen är inte över än. Hemma i stan har vi träffat på gamla bekanta. Många kära återseenden har det blivit. Finns massor med hundkompisar på området där jag bor. Glädje tjut, svanviftningar, lek och bus i massor. Nu hoppas jag på en lång fin höst, men hög klar luft. Det är det bästa promenad väder som finns.

Saga skickar en hälsning

Från ett sommar Norge kommer det en hälsning från Saga. Hon blir mer och mer likt sin mamma. Familjen hälsar att hon mår bra och att hon Har haft en spännande sommar med många nya upplevelser. Publicerar de bilder som skickades med så alla kan se hur vacker hon är lilla Saga. Det är alltid lika roligt att höra i från valparna och deras familjer. Här hemma har vi också haft en bra sommar trotts vädret. Vi har varit i stugan på öa och haft det hur mysigt som helst.

Ingen badkruka


Mamma upp i dagen


Vacker som en dag


Fotomodell

Nu har Tia blivit fotomodell på riktigt. Tias matte har haft med henne i sin studio och tagit några bilder. Här är en av dom. Hon är söt som socker den lilla gosisen

Ö liv

Jag är som sagt väldigt mycket vid mitt torp på öa. Vovvarna är alltid med. Nu har vi jobbat hårt med att ta ner en massa sly bakom torpet och gissa vilka som har varit med och jobbat. Eller ja, jobbat å jobbat. Dom har varit med i alla fall. Jättekul med alla stora pinnar som skulle dras in i skogen. När kvällen kommer så är det två busfrön som somnar bums. Dom har knappt orkat gå ut för en sista kissning ens. Nej dom stannar hellre inne i stugvärmen. Dom vaknade till en stund när vi såg en film som handlade om hundar. Det var spännande. Då satt dom som ljus och tittade på tvn.

Sötnosen

Lilla söta Tia. Nyklippt och vacker. Får så många fina bilder på henne. Jag tycker att hon passar bra i sin nya frisyr. 

Nam nam

Tia gillar leverpastej

RSS 2.0