Mat Är Gott.

Valparna har fått upp aptiten regält vill jag lova. Men äta ur varsin skål, nej det vill dom inte. Alla tillsammans är mycket roligare. Dom samsas bra om samma skål.

Fikapaus


Får jag lov att presentera.

I dag var veterinären hemma hos oss. Alla valparna är nu vaccinerade, Chippade och Besiktade. Alla med beröm godkänt. Pigga och friska valpar står det på besiktningsprottokollet. Dagen innan hade vi fotostudio hemma. Alla valparna fastnade på bild. Pappa Benjis duktiga Lill-matte fixade bilderna och nu kan  dom ses här på blogg sidan. Så utan vidare dröjesmål.....

FÅR JAG LOV ATT PRESENTERA:

Snygga Sigge


Lilla Skorpan


Söta Saga


Gosiga Sigrid


Lilla Smulan


Vackra smilla


Skönhetsvård

I går var det en sån där dag när jag fixade lite extra med valparna. Dom badade och senare på kvällen klippte jag deras klor igen. I dag ska jag frissera lite runt tassarna. Senare kommer Benjis matte och lillmatte och då blir det fotografering. Ska försöka få till bra bilder på alla valparna framifrån och från sidan. Bilderna kommer att läggas upp här på bloggen.  Tanken är också att dessa bilder ska kunna följa med valpen till sin nya familj.
Ja när man nu är så här fint fixad och fotografen kommer så vill jag ju att det ska synas tydligt vem som är vem på bilderna. Tänkte sätta på valparna varsit halsband. Vi får väll se vad dom tycker om det.

Badkrukor??

I dag har alla 6 valparna och mina 2 stora hundar badat. Dom stora stog stilla i badet och blev busiga efter. Detta såg valparna så när dom skulle bada stog dom fövånandsvärt stilla och blev busiga efteråt. Klarade inte av att hantera en kamera samtidigt vilket är synd. Skulle nog ha kunnat bli en och annan rolig bild.

Namn

Har funderat fram och tillbaka hur jag ska göra med namn. Tillslut insåg jag att det är lättare att ge valparna varsit "arbetsnamn" än att bara kalla dom för valparna. Så efter mycket fundernade så kom jag fram till följande.
- Sigge
- Skorpan
- Smulan
- Saga
- Sigrid
- Smilla
Det är fritt fram att byta ut dessa namn. Dom är till för att jag får lite lättare att hålla isär vilken valp som är vem så att säga.
Är ledig i helgen så det får bli fotostudio här hemma. Ska försöka filma lite igen också.
På måndag kommer veterinär Marika Gunnarsson hem till mej för att vacciner, chipa och besikta valparna. Då är det extra bra att dom har fått ett varsit namn. Det är ju lite papper att hålla reda på som ska med valpen hem till den nya familjen. Så det gäller att allt blir rätt.

Snö

I morse fick alla valparna gå ut en stund. För första gången kom dom i kontakt med snö. Gissa om det var spännande. När den första choken lagt sej så blev det full fart vill jag lova. Dom hoppade och studsade och busade runt en stund. Sen fick dom gå in och värma sej. Det är lite för kallt för små valpar att vara ute nu

Fint besök.

Under några dagar så är det många som har kommit för att se på valparna. Alla tycker att dom är så söta. I dag fick vi fint besök. I dag kom Benjis matte och lill matte och hälsade på. Som tur var så hade dom med sej kameran och tog många bilder. För en gångs skull så fastnade valparna riktigt bra på flera stycken. Jag har fixat upp dom här på bloggsidan så att alla kan se hur fina vaparna är och hur dom växer. Mer och mer bus för varje dag som går. Nyfiket och frammåt utforskar dom värden. Orädda och trygga i sin tillvaro. Härligt att se dom. Härligt att få ha dom hos mej.

Kliande tänder


Ovanligt söt tjej


powernap


Brottningsmatch


Vacker pojke


Syskon bus


Syskon mys


Filmtajm

Då har jag varit framme med videokameran igen. Lite film på när valparna vill ha mat fån Bella och lekstunden efter. Dom blir bara sötare för varje dag som går.

Mera bus!!

 


Den vilda jakten på mat

 


Kolla in mej då!!!


Vad gör du???


Stora värden

I dag vågade jag för första gången släppa lös hela ligan samtidigt ut i stora värden. Dvs resten av lägenheten. Gissa om det var spännande. Helt plötsligt var det söta små valpar överallt. Dom fick springa och busa så länge som dom orkade. Lekpappa Toker var också med. Bella tycker att det är ganska skönt med lite barnpassning. Bella blev också busig och började leka med sina små. Man får vara med och passa så att dom inte gör sej illa. Men såna lekstunder ska vi ha många framöver. En lek som Valparna gillade extra mycket var "Alla på Toker" och Tokvovven han myste och lekte med.

Ja det har skuttats runt och hoppats om kring. Som sagt Jag är ledig i helgen. Filmkameran och den vanliga kameran ska fram. Förhoppningsvis hinner jag fånga dom på bild när dom busar runt.

Nu har en av valparna fått syn på våran katt Cleo. Valpen tycker att Cleo är spännande. Cleo däremot tycker att valparna är lite läskiga. Men Cleo är en otroligt snäll katt. Klok är hon också. Fast i dag valde hon att fly fältet.

Tiden går

Valparna är nu 5 veckor och tiden bara flyger ivär. Dom leker och busar och sover som alla små. Det käns som om Bella fick sina valpar för några dagar, sedan inte 5 veckor sedan. Men jag får njuta av den tid jag har med dom. I helgen ska jag försöka fixa till fler bilder och kanske nån mer filmsnutt. Ja vi får se. Det är lätt att bli sittandes i valpbingen och bara leka och gosa istället.

Söööta syskon.


Teknikens under

Är väll lite lagom teknisk av mej. Nu har jag övertäffat mej själv och fixat in rörliga bilder på min blogg. Måste säja att jag blir lite impad av mej själv.

Filmsnuttarna visar mina busiga valpar när dom leker och brottas med varandra. Har man sån här underhållning i hemmet så behöver man ingen TV.

Bus bus bus


Busungar

 


Mera Bus

4 veckor och riktigt busiga


Busiga valpar ca 4 veckor

Här har dom kommit igång och börjat leka med varandra. Vem behöver tv


Liten tass ca 3 veckor


Liten tass ca 1 dygn


Alla tillsammans ca 3 veckor


testar sin flyg förmåga!




Nyvaken


4 veckor och trygg i famn


Hjärtrum


Mest lik Pappa


Liten tjej funderar???


Nyäten + Proppmätt= Paltkoma


Snart 3 veckor och har börjat gå-träna


2 veckor och har öppnat ögonen


Valparna ca 1 dygn


Valparna ca 1 vecka


Mamma Bella


Pappa Benji


Pappa Benji


Bellas och Benjis första valpkull

Det här är en bloggsida om Bellas och Benjis första valpkull. En spännande tid ligger framför mej. Jag har ynnesten att få vara med hela vägen när Bellas och Benjis valpar växer upp. Tiden kommer förmodligen att gå fort. Alldeles för fort. Snart är valparna stora nog att flytta hemmifrån. För att komma i håg allt som händer under denna korta tid och för att kunna visa så många bilder som möjligt på Bellas och Benjis söta valpar så har jag skapat denna blogg sida. Bilder och korta filmer kommer att läggas till allt eftersom.

 

Välkomna.


RSS 2.0