Trollungen Tia

Det är så kul att Tias matte tycker om att fota. Därför kommer det ofta nya blider på just henne. Och hon är tacksam att ta bilder på . Söt som socker och alltid på gång med nya upptåg och bus. Härliga trollunge. På just de här bilderna så vill Tia hjälpa till med stallarbetet. Eller så är hon sitt vanliga nyfikna, busiga jag. 

Jag kan,jag kan, jag kan, jag kan


Midsommar

Skickar en midsommar hälsning från ett ännu så länge soligt karlstad. Hoppas att alla får en fin dag och att ni får äta lite goda jordgubbar. Många kramar och nosgos till alla goa valparna

Sommar

Har fått några nya bilder på lilla sötnosen Tia. Hon har det toppen på gården i Norge. Springer om kring och busar runt. Är inte ett dugg rädd för varken hästar eller ankor längre. Liten är hon men tuff.

Lilla sötisen Tia


Liten på Jorden


Bra att vet

Och livsviktigt för hunden.

Regn regn regn


I morse när vi var ute så blev vi blöta vill jag lova. Men ut på en morgon promenad, det måste vi. Den enda som inte gillar regn är tydligen jag. Jag trodde faktiskt att katten Cleo inte skulle gå med ut i ösregnet. Men Cleo hon är inte som andra katter. Hon ska alltid med på promenad. Så modigt strosade hon med oss på våran promenad genom ösregnet ( ca 8v på bilden). Sen blev det frukost för både folk och fä. Det var skönt att få krypa ner i sängen. Mindre mysigt var det med alla blöta sovkompisar.

Invigning

Jissa om det busas runt i nya inhängnaden på öa. Har införskaffat diverse leksaker som jag kan kasta så att vovvarna får springa och hämta. Hur kul som helst tydligen. Vi har varti vid stugan och grejat. Vovvarna svansar med och tycker att det mesta som vi gör är spännande. Mindre kul är det när dom inte kan vara mitt i händelsernas centrum. Då är det gråt och tandagnissel fast dom står nån meter bort. Men i bland måste dom hållas på lite avstånd. Det är lätt att dom kommer till skada annars. Hemska tanke.

Härliga sommar

I dag har vi haft en heldag på öa. Vovvarna har fått en finfin inhängnad. Halva tomten är nu tilljänglig för mina busfrön. Nu kan dom spriga om busa ordentligt. Det märks och hörs att vovvarna har varit ute hela dagen i det fina vädret. Dom sover och dom snarkar. En sån här dag är det extra trevligt att vara ledig. Den började med regn och tunga skyar. Men det klarnade upp och solen har titta ner på oss. Att få vara ute i naturen en så här dag är en lisa för både människor och djur. Det är grönt och frisk överallt och det blommar i alla färger och former

En till gosig bild


Det har kommit lite nya bilder

Det har även kommit några mejl. Alla valparna har det bra och trivs tillsammans med sina nya familjer. Dom har alla bott in sig och kommit till ro. Kan jissa att dom busar en del. Valparna växer och frodas. Dom utvecklas och triv i sina nya hem. Allt är precis som det ska vara. Det är allt lika roligt att höra ifrån er och det är lika kul varje gång det kommer några foton. Publicerar bilder allt eftersom de kommer till min mejl. Det är inte klokt vad fort tiden har gått. Valparna är redan 6 mån.

Puss på dej


Går bra att gosa på alla möjliga sätt


Liten och väldigt söt (Saga)


Bästa vänner


Lilla Saga


Grattis

I morgon fyller alla busbäbisarna 6 månader. Skickar en grattishälsning redan i dag. Har gjort ett litet bildspel. Några har vi sett förrut och några är sådana som tidigare inte har varit publicerade. En stor varm kram till er alla och nosgos till busbäbisarna.

Grattis på 6 mån dagen


Nationaldag.

I dag är det den Svenska flaggans dag. Sveriges Nationaldag. Vovvarna och jag har som vanligt börjat dagen med en härlig promenad i skogen. Nu ska vi sova en stund och bara vara lata. I morgon är det en annan dag som ska firas. Då fyller alla valparna 6 mån.

Svenska flaggans dag.


Fixade det tillslut

Är som sagt inget datasnille. Men jag har nu klurat ut hur jag ska få till ett bildspel. Så här kommer ett litet smakprov. Sötnosar i massor.

Sötnosar i massor


RSS 2.0