En drottning

Här kommer det en bild på en alldeles äkta husdrottning. Har koll på läget och vill va med överallt. Kan tänka mej att hon vill bestämma en del också

Hundår

Hittade denna bild på facebook.

Semester

Nu ska vovvarna och jag ha en välförtjänt semester. Vi kommer att spendera det mesta av den ute på öa. i torpet. Sköna lata dagar med massor av lek och bus. Om det blir lite varmare så ska vi passa på att bada också. Det finns en vik som passar bra för det ändamålet. En lite promenad så är vi framme. Inlägg kommer att komma lite sporadiskt under sommaren.

Tokvovven


Ö bor

Nu tror nog mina vovvar snart att vi har flyttat ut till öa. Är där all min lediga tid. Men dom klagar inte. Där kan dom springa ut och in som dom vill. Dom trivs ute på öa, liksom jag. Helgens väder har varit helt ok. Så mina vovvar har legat ute och solat sig. När det blir för varmt går dom in och lägger sig en stund. Dom njuter av tillvaron och trivs. Mysvovvarna.

Bästa vänner


Kärlek

Att vara som hund och katt brukar innebära att man är ovänner. Valparna som växte upp hos mej däremot älskar katter. Våran katt Cleo är en tålmodig dam som gärna bjöd på en brottningsmatch eller en tvätt å gos stund. Kärleken till katter sitter i hos Tia. Det ser man på de här bilderna. Som vanligt är det Tias matte som är fotograf. Jätte fina bilder måste jag få tillägga.

Regn i morgon

Men vad gör väll det. I morgon åker vi ändå till stugan och har en mysig dag. Hundarna får mysa så jobbar vi andra. Vi tänder i kakelugnen så blir det varmt och skönt oavsett väder ute. Tias matte har varit i farten med kameran igen. Som vanlig lägger jag med en bild. Det verkar som om att Tia säger som tjuren Färdinand: Jag vill stanna här och lukta på blommorna

Torpet

Har haft ledig i några dagar och då har jag och vovvarna varit vid stugan och grejat. Jag har även haft gott sällskap av min bror och min far. Dom har grejat inne och vovvarna och jag har greja ute. Bella och Toker har varit ute hela dagarna och sprungit runt i trädgården. Massor av bus och lek för dom. Bella har också haft full upp med att skälla på alla som har gått/åkt förbi. På kvällarna när vi har kommit hem igen så har båda varit trötta. Dom har somnat på fläck och ställe. Inte riktigt samma entusiasm att följa med ut på några fler promenader. Om några veckor har jag semester och då kommer vi att vara i stugan mest hela tiden. Ska bli skönt med lite ledigt.

RSS 2.0