Ett litet bustroll

Tia är ett riktigt litet mys och bustroll. Hon verkar gilla att bli fotat av matte. Ser ut som hon trivs som modell. Här är några blider som matte har tagit nyligen av Tia.
Är man lurvig så behöver man klippas. Ska det bli snyggt så måste allt som är i vägen hållas undan på någor sätt. Så varför inte sätta ihop öronen med en hårsnobb :)
Har man peeke i blodet så är man en given drottning. Så är det bara.

Januari börjar året.......

Februari kommer näst. Nu så här i början på året så har jag redan börjat längta....Men så jätte långt borta är den ju inte....Våren. Håller som bäst på att städa ut julen å det tycker mina vovvar och katten är spännande. Extra spännande var det när plastgranen blev liggande på golvet en stund. Helt plötsligt hade jag fått nya dekorationer i den. En mops, en pekingese och en katt. Såg roligt ut. Han inte få fram kameran. Där satt dom bland grenarna och tindrade som små stjärnor.Vovvarna trötnade ganska så fort men katten hon försvan in bland grenarna och tycket nog att jag var extra snäll som fixat till en så mysig leksak. Det är alltid lika spännande att få utforska och undersöka saker. I dag när det snöar så ville mina vovvar inte alls gå in. Dom gillar verkligen snö. För några dagar sedan så tog vi en extra lång tur i skogen. Det snöade lite då med. Toker var salig och försökte fånga snöflingor med tungan. Lyckades faktiskt få ett foto på det. Hur som helt så är julen snart utstädad. Vovvarna har haft en bra dag med upptäckter och snöbus. Själv är jag mest glad över att vi har hamnat på rätt sida om året och att det sakta men säkert går mot ljusare tider. Å om några månader så kommer den....våren.

Lung natt

Det gick över förväntan. Trotts att det sköts massor med raketer. Bella lugnade ner sig och vi gjorde allt för att hålla ljud, ljus och dofter utanför hemmets trygga vrå. Vid ett tiden på natten var allt över och vovvarna fick en nattpromenad. Sen har dom sussat gott. Nu ska vi sussa lite till.

Så det slutade bra. Å det börjar bra. Ute är det plusgrader. Nästan vår i luften. Snö och is har töat bort så inga broddar behövs på mina skor när vi promenerar.

God fortsättning till er alla

RSS 2.0